Informatie en advies over dubbel glas
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


dubbel glas Den Haag Den Haag heeft duurzame energie hoog in het vaandel staan. Hoewel Den Haag geen lokale subsidies kent voor het plaatsen van dubbel glas ben je afhankelijk van de prijzen die glaszetters in jouw regio hanteren. Maar Den Haag geeft wel veel voorlichting over de vormen van isolatie. Benieuwd naar de prijzen? Vergelijk meerdere offertes van diverse lokale glaszetters in Den Haag en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Veel aanbod in Den Haag

In Den Haag zijn een groot aantal specialisten gevestigd die je kunt inschakelen voor het plaatsen van dubbel glas. De dichtbevolkte omgeving zorgt natuurlijk ook voor veel potentiele klanten in de regio Den Haag . Het is daarom zeer lonend om bij diverse bedrijven offertes op te halen en om die offertes te vergelijken. De concurrentie is groot maar daar kun je natuurlijk altijd je voordeel mee doen. Lees ook:

Voordelige tarieven in Den Haag

Als je de juiste informatie kunt verzamelen over het plaatsen van dubbel glas in Den Haag is het een stuk eenvoudiger om te bepalen welke keuzes je moet maken bij het kopen van dubbel glas. Hieronder vind je een overzicht van de kosten van dubbel glas en de besparing per jaar. De kosten kunnen echter flink verschillen per glasbedrijf. Daarom raden wij je aan om meerdere offertes van diverse installateurs te vergelijken. Meer informatie vind je op de pagina: kosten dubbel glas.

 Glas exclusief plaatsing U-waarde: laag = hoge isolatiewaarde Besparing per jaar 
HR € 67 per m2 1,7 – 2,0 € 190,-
HR+ € 72 per m2 1,3 – 1,6 € 210,-
HR++ € 77 per m2 1,2 € 250,-
HR+++ € 115 per m2 0,5 – 0,9 € 285,-

Comfortabel wonen in Den Haag

Een goed geïsoleerde woning in Den Haag geeft je een groot wooncomfort. Want wonen in een comfortabel huis is een genot waar we allemaal naar streven. Dat genot wordt in hoge mate bepaald door de mate waarin je je lekker voelt in je huis. Een aangename omgeving met een aangename temperatuur brengt je tot rust. Met geïsoleerd glas in je woning in Den Haag krijg je dat extra comfort dat je zoekt.

Unieke projecten

Omdat Den Haag in het streven naar duurzaamheid hoog in het vaandel staat zijn er een aantal projecten waar de inzet van dubbel glas een prominente rol speelt. Een voorbeeld van een dergelijk duurzaam project is het Steigereiland waar een speciaal huis staat dat dezelfde hoeveelheid energie opwekt als dat het verbruikt. En dat proberen we toch allemaal na te streven?

Rendement op dubbel glas

driedubbel glas Den Haag
driedubbel glas
Ook in Den Haag heb je te maken met verschillende tarieven voor dubbel glas. Zeker momenteel is het heel aantrekkelijk om te investeren in dubbel glas voor je woning. De opbrengst over een aantal jaren zal hoger zijn dan wanneer je de investering niet zou gebruiken voor dubbel glas maar op een spaarrekening zou zetten. Ook deze berekening kun je zelf heel gemakkelijk maken op basis van een aantal offertes die je kunt opvragen. Afgezien van dit voordeel speelt de waarde van je huis ook een rol. Een huis waarvan de opbrengsten van het aanwezige dubbel glas voldoende zijn om het huis van voldoende energie te voorzien zal zeer aantrekkelijk zijn voor potentiele kopers. Het hogere bedrag dat je huis waard wordt is een extra reden om tot aanschaf van dubbel glas over te gaan. Lees ook: subsidie dubbel glas.

Prijzen vergelijken in Den Haag

Het vergelijken van de prijzen in Den Haag helpt je geld besparen! Hoe gaat het in zijn werking?

  1. Vul hieronder je postcode in en vervolgens het formulier
  2. Ontvang vrijblijvend meerdere offertes van lokale glaszetters
  3. Vergelijk de prijzen en bespaar tot wel 30% op de kosten!

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?


Laatste nieuws

Update ISDE regeling isolatieglas

Het jaar 2024 brengt goed nieuws voor huiseigenaren die overwegen hun woning

Amsterdam ambieert isolatie voor 123.000 woningen tegen 2031

Amsterdam heeft ambitieuze plannen aangekondigd om tegen 2031 maar liefst 123.000 woningen

Betaalt de overheid voor dubbel glas?

Op de vraag of de overheid opdraait voor de kosten van dubbel